sábado, 14 de marzo de 2009

2ºmarxa riudoms-la mola-riudoms





2a Marxa Riudoms - La Mola - Riudoms

La segona prova puntuable per a la VII Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC serà la 2a Marxa Riudoms - La Mola - Riudoms organitzada per la Secció Excta. del Centre d'Estudis Riudomencs "Arnau de Palomar" (CERAP) el proper diumenge 25 d'abril.

La sortida de la marxa es farà a les 6:30h de la Plaça de l'Església de Riudoms i l'arribada es tancarà a les 20:30h al mateix lloc. Els marxadors per tant tindran 14 hores per a realitzar la prova.

La distància de la marxa és de 52,5 km i transcorre per Riudoms, Montbrió, Riudecanyes, Duesaigües, Castell d'Escornalbou, Argentera, Parc Eòlic de la Serra de l'Argentera, Mola de Colldejou, Colldejou, Mare de Deu de la Roca, Mont-roig, l'Arboçet, Montbrió i Riudoms.

L'organització informa que s'ha efectuat una modificació en l'itinerari original per garantir tant com es pugui la seguretat dels participants, concretament en el punt quilomètric 33, s'ha modificat el tram que porta de Colldejou a la Mare de Déu de la Roca, i es passarà per l'abric de l'Areny, per tal d'evitar en el possible el fet de caminar per carretera.

L'itinerari estarà senyalitzat amb senyals de plàstic tipus banderola als punts més conflictius. A la sortida es facilitarà a tots els participants un mapa i un full de ruta on constaran tots els controls de pas i punts d'avituallament així com totes les dades necessàries per poder seguir el camí correcte. Hi haurà 7 punts de control durant l'itinerari, 4 dels quals seran alhora avituallaments.

Es podrà formalitzar la inscripció fins al dimarts 20 d'abril al preu de 16 euros pels que tinguin la llicència anual de la FEEC i d'altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC i de 21 euros pels que no la tinguin.

La inscripció es podrà fer de dues maneres:

- directament al local de l'entitat organitzadora de dilluns a divendres i de 18:00 a 22:00h

- mitjançant l'ingrés de l'import al compte corrent de Caixa Tarragona 2073-0084-01-0110122700 o de Caixa de Pensions 2100-0166-03-0200118603 i justificar-ho amb el corresponent resguard al local de l'entitat.
Caldrà fer un ingrés per persona fent constar el nom sencer del participant. En cas de no poder passar pel local del CERAP, cal enviar per fax una còpia del resguard de l'ingrés, de la butlleta complimentada amb totes les dades corresponents i de la llicència federativa si s'escau.

La inscripció inclou l'avituallament en quatre punts de l'itinerari, samarreta commemorativa i diploma a tots els classificats. L'organització es reserva el dret d'admetre inscripcions després del 20 d'abril. En cas d'acceptar-les, tota inscripció posterior al dia 20 tindrà un recàrrec de 3 euros.

A la web del CERAP podreu trobar el reglament, la butlleta d'inscripció, el plànol, l'altimetria i la descripció del recorregut de la marxa.

Més informació:
CENTRE EST. RIUDOMENCS ARNAU PALOMAR (SE)
Av. Pau Casals 84 43330 - Riudoms
Telèfon i fax: 977 76 80 60
cerap@cerap.net
www.cerap.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario